Svenska English

Yang Studios

Vår historia

Yang Studios grundades av en kinesisk frisör med 20 år arbetserfarenhet. Hans arbetsområde består av styling vid bland annat fotografering, reklam och modevisning. Han har jobbat med många kändisar som Oscar-vinnande skådespelerskan Hilary Swanks vid hennes första arbete i Kina.

Yang var kreativ team-medlem hos L'Oreal Paris och SEBASTIAN. Han är utbildad vid Vidal Sasson, TUONIGA och Björn Axén. Han älskar hår och är angelägen om att lära och förbättra sig för att vara innovativ.

Yangs koncept är att alla har sin egen skönhetssida som kan förstärkas. Yang fokuserar på kvalité framför kvantitet. Det är viktigt för Yang att fokusera på kundernas känslor och önskemål för att ge kunderna professionella förslag. Då får de en perfekt styling som matchar deras egen stil.

För fem år sedan bestämde sig Yang för att flytta till Sverige på grund av sin familj, men arbetar både i Kina och i Sverige.

Yang Studios välkomnar samarbete med professionella hårstylister.

Vem är jag

Möt mig

Yang

Internationell Hårstylist

Lei har en lång erfarenhet av en mängd stilar, från olika 1900-talsepoker till dagens mode, både för kvinnor och män. Lei har arbetat i de flesta branscher som använder sig av frisörer: TV, tryckt media, film, musikvideo och har även utbildat frisörer.

Lei började arbeta med hår 1999, på Tony Studio. Han engagerades av Tony&Guy, Vidal Sasson 2002, och vidare av L'Oréal i Paris 2006&2007. Kreativ gruppinstruktör på L'Oréal 2008. Kontraktsstylist inbjuden av Sébastien 2010.

Han har arbetat med följande:

Skådespelare
CHEN Chong
DENG Chao
FAN Bingbing
Hilary Swank
LI Bingbing
LIN ZhiLin
SUN Li
WU LunMei(Vivian)

Toppmodeller
Bonnie CHEN
DU Juan
HE Sui
LIU We
MING Xi
Qin ShuPei
Sasha Pivovarova

Tidningar
Vogue, China
Numéro, China
Bazaar, China
Elle, China